петък, 13 май 2016 г.

Гримьор в Русе - грим за бала, грим за сватба или вечерен грим

Имате нужда от професионален грим в Русе? Живеете в гр.Русе и ви предстои сватба или абитуриентски бал и се нуждаете от гримьор? Всяка жена знае,че професионалния грим е важна част от приготовлението за всяко важно събитие в живота. Да изглеждаш добре на бала или на сватбата си не е само въпрос на дизайн на роклята, трябва да се погрижите и лицето ви да изглежда перфектно. Онези малки недостатъци и неравности по кожата, които често ви карата да се втренчвате в огледалото и ви „бодат“ очите, ще бъдат заличени като с магическа пръчка от един добър професионален грим.
Освен за сватба или абитуриентски бал, жените имат нужда от грим почти ежедневно. Ако често излизате вечер, ако имате среща с обаятелен мъж или ви предстои коледно парти или фирмено събитие, добрия грим е просто задължителен.
За направата на един хубав грим се изисква хубава професионална грим козметика, както и професионални четки за грим. За това аз работя с козметика на MAC и Kryolan. Използвам четки за грим на марките MAC, Sigma и Zoeva



Търсите професионален гримьор в Русе? Попаднали сте на правилното място.

Можете да запазите час или да направите запитване за професионален грим в гр.Русе през контактната форма:

Powered by 123ContactForm | Report abuse

Няма коментари:

Публикуване на коментар